30 de zile banii inapoi garantat | Stiri | Despre Noi | Locuri de Munca | Suport | Contact
Host Expert » 30 de zile banii inapoi garantat

30 de zile banii inapoi garantat

Daca in primele 30 de zile de la activarea contului nu sunteti multumit de calitatea serviciilor sau de suportul primit aveti garantia rambursarii banilor platiti in avans pentru abonamentele de gazduire.

Rambursarea banilor se face in urma unei solicitari adresata departamentului comercial, prin mijloacele online care vor fi puse la dispozitie de catre HOST EXPERT (email, sistem de tichete, etc.). Solicitarea trebuie sa contina datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita rambursarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni.

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia - Banii inapoi in 30 de zile: taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), taxele achitate pentru serverele dedicate si orice alte taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard.

Garantia - Banii inapoi in 30 de zile nu se aplica pentru prelungirea sau reinnoirea serviciilor de gazduire si nu se mai acorda dupa trecerea celor 30 de zile de la activarea contului.

Solicitarea Garantiei - Banii inapoi in 30 de zile presupune rezilierea contractului, de aceea contul si toate datele si informatiile acestuia vor fi sterse.

Garantia este valabila doar daca ati respectat Termenii si Conditiile de Utilizare.

 
Logare
Direct Admin
Webmail
Avantaje
30 de zile banii inapoi garantat
Angajament de calitate
Stiri
MySQL Upgrade
Probleme tehnice la RNC
Contact  Termeni si conditii  Confidentialitate 
Copyright © Host Expert