Certificate SSL | Stiri | Despre Noi | Locuri de Munca | Suport | Contact
Host Expert » Certificate SSL

Certificate SSL

Doriti sa inspirati incredere clientilor dvs.? Sa le garantati ca informatiile pe care vi le furnizeaza nu vor fi interceptate?

Solutia este utilizarea potocolului SSL (Secure Socket Layer) si a Certificatelor SSL, care sunt denumite si Certificate Digitale (Digital Certificate).

SSL ( Secure Socket Layer ) este un protocol de comunicatii dezvoltat de firma Netscape. Acest protocol permite comunicarea aplicatiilor client/server (browser client/server aplicatie web) in mod criptat, asigurand o comunicatie sigura intre client si server fara a exista pericolul ca in cazul unei interceptari a mesajelor, continutul acestora sa fie decriptat.

Certificatul Digital este un document electronic care recunoaste standardul si confirma ca serverul pe care se afla website-ul utilizeaza criptarea SSL atunci cind primeste si transmite date.

Un astfel de document contine informatii despre detinatorul certificatului, domeniul pentru care acesta a fost eliberat, numele autoritatii de certificare si tara in care a fost eliberat.

Certificatele oferite de noi sunt eliberate de catre Thawte, oferind protectie la nivel foarte inalt pentru informatiile transferate intre vizitatorii site-ului dvs si server.

 
Certificate SSL
Preturi Certificate SSL
Logare
Direct Admin
Webmail
Avantaje
30 de zile banii inapoi garantat
Angajament de calitate
Contact  Termeni si conditii  Confidentialitate 
Copyright © Host Expert