Despre Noi | Stiri | Despre Noi | Locuri de Munca | Suport | Contact
Host Expert » Despre Noi

Despre Noi

Dupa ani buni de reselling pe diverse platforme (OS: Linux, FreeBSD, Windows 2003 Server; panouri de control: WHM/Cpanel, DirectAdmin, Plesk, Ensim si altele; servere de baze de date MySQL, MSSQL Server) am inceput activitatile de hosting pe server dedicat in 2006, odata cu primul server dedicat, aflat in SUA.

Activitatea a crescut semnificativ catre sfarsitul lui 2006 asa incat s-a luat decizia de a crea o companie axata 100% pe servicii de hosting, astfel aparand la inceputul lui 2007 Host Expert, in forma lui actuala. S-a trecut la un program de investitii semnificative, inclusiv in servere mai performante, situate in datacenteruri de buna calitate.

Datorita cresterii rapide in volum prin preluarea unor clienti importanti (agentii de web design, agentii de publicitate, site-uri axate pe servicii online, etc) au fost necesare noi servere, astfel incat am ajuns in prezent la 3 servere, situate in datacentere din Romania si Statele Unite, deservind clienti in principal din Romania si SUA, dar si din alte tari. Platforma standard pe care oferim servicii clientilor nostri este Centos si DirectAdmin.

In paralel cu cresterea numerica a clientilor, am diversificat oferta de servicii si am crescut echipa care se ocupa de serviciile care vi le oferim dumneavoastra in prezent.

Si, va pregatim noi servicii in curand !

Echipa Host Expert

 
Logare
Direct Admin
Webmail
Avantaje
30 de zile banii inapoi garantat
Angajament de calitate
Stiri
MySQL Upgrade
Probleme tehnice la RNC
Contact  Termeni si conditii  Confidentialitate 
Copyright © Host Expert